BMP Auto Importeren is een onafhankelijke site om je te helpen bij het importeren van een auto uit het buitenland. En ontstaan uit interesse in mooie auto’s.

Je kan zeggen dat een auto importeren lastig is, of je kan zeggen dat het allemaal eenvoudig is. Wij helpen je graag richting te geven en de juiste keuze te maken! In sommige situaties kan je duizenden euro’s besparen, in andere situaties, is het misschien toch beter op zoek te gaan in Nederland.

BMP calculator

De BPM berekening is vaak een belangrijke kostenpost bij het importeren van je auto. Daarom is een van de belangrijkste speerpunten van onze site de BMP calculator.

Wij zijn niet gekoppeld aan een bepaalde organisatie die zich bezig houdt met het importeren van auto’s. Wel zie je reclames op deze site, zodat we de site kosten dekkend kunnen maken.

Het berekenen van BMP is redelijk ingewikkeld en we kwamen er achter dat er nergens een eenvoudige calculator online is die je direct laat zien waar je aan toe bent.

Tijdens zoektochten op buitenlandse occasion sites, kom je allemaal exotische plaatjes tegen. Maar als je de auto wilt halen, moet je er misschien wel twee keer naar toe. Daarom hebben wij ook een afstands variabele meegenomen in de tool.